Servicedesk Medewerker

Solliciteer nu

Servicedesk Medewerker

Ben jij de persoon die we zoeken om onze klanten nog gelukkiger te maken? Dan willen we graag met jou kennismaken! Als Servicedesk Medewerker bij Digidentity ben jij de expert in het leveren van uitstekende klantenservice. Je staat onze klanten bij met hun producten, biedt ondersteuning bij lastige vragen en staat altijd klaar om de beste service te bieden. Jouw bijdrage maakt het verschil voor onze klanten en draagt bij aan de groei van Digidentity.

32 uur per week · Den Haag, Nederland

Hoe ziet jouw functie eruit? 

Als Servicedesk Medewerker bij Digidentity speel je een essentiële rol in het ondersteunen van klanten bij het gebruik van hun digitale producten, zoals eHerkenning en eSignatures, waardoor zij veilig en efficiënt online zaken kunnen doen.

Je fungeert als het eerste aanspreekpunt voor klanten, waarbij je via e-mail, chat of telefoon hun vragen beantwoordt en advies verstrekt over hun accounts, abonnementen en eventuele uitdagingen bij het gebruik van producten. Klanttevredenheid staat voorop, daarom streef je altijd naar oplossingen die perfect aansluiten op hun behoeften. Daarnaast zorg je voor een gestroomlijnde communicatie, zowel intern als extern, door het plannen van vervolgacties, het bijhouden van een nauwkeurige administratie en het bundelen van contactmomenten.

Als lid van ons jonge, gezellige en toegewijde team, ben je een teamspeler pur sang. We hechten veel waarde aan jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling en geloven dat een positieve werkomgeving bijdraagt aan de kwaliteit van de ondersteuning die we onze klanten bieden. Service verlenen met een glimlach staat centraal, zowel in de omgang met collega's als met klanten.

Hoe maken wij jouw werk nog leuker?

 • Een gunstig gelegen kantoorlocatie in Den Haag, goed bereikbaar met het openbaar vervoer, waarbij we ook een OV-vergoeding aanbieden.

 • Verzorgde lunches op kantoor en een continue aanbod van koffie, thee, frisdrank en vers fruit.

 • Flexibiliteit in werktijden, met de mogelijkheid om deels vanuit huis en deels op kantoor te werken.

 • Een open en inclusieve werkcultuur waarin jouw stem gehoord wordt en je volledig jezelf kunt zijn.

 • Een marktconform salaris dat recht doet aan je ervaring en vaardigheden.

 • Ruime mogelijkheden voor opleiding en persoonlijke groei, omdat we geloven in de ontwikkeling van onze medewerkers.

 • Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, omdat we belang hechten aan het welzijn van ons team.

Hoe maak jij Digidentity nog mooier?

 • Je beschikt over uitstekende schriftelijke vaardigheden en een grondige beheersing van de Nederlandse taal.

 • Onder druk blijf je kalm en bied je elke klant de hoogste mate van service.

 • Je ziet het als een uitdaging om op de hoogte te blijven van ons snel evoluerende product- en serviceportfolio.

 • Je bent beschikbaar om ons team te versterken en bij te staan voor minimaal 32 uur per week, van 8:30 tot 17:00 uur.

 • Het helpen van digibeten in je familie is voor jou geen probleem; je navigeert moeiteloos door verschillende apps, telefoons, en laptops.

 • Je hebt plezier in je rol als Servicedesk Medewerker en ziet dit als een belangrijke factor in je werkplezier.

Geïnteresseerd?

Vul ons sollicitatieformulier in! Zodra we je gegevens hebben ontvangen nemen we zo snel mogelijk contact met je op. Heb je in de tussentijd vragen, dan kun je die mailen naar recruitment@digidentity.com.

Een onderdeel van het sollicitatieproces kan zijn het navragen van je referenties, hiervoor vragen we eerst je toestemming. Het is daarnaast noodzakelijk bij indiensttreding een VOG te kunnen aanleveren. Meer informatie hierover zullen we met je delen tijdens het selectieproces.

De werving & selectie voor deze vacature doen we zelf. Dank bemiddelaars.